Verzenden & retouren

??Welkom op onze website, Wees geduldig op onze Shipping lezen & Return-beleid.

Volg mijn bestelling

Wanneer wij uw betaling te bevestigen, zouden we het schip het pakket onmiddellijk en stuur de tracking Aantal om uw e-mail nadat het pakket is afgeleverd. Onder normale omstandigheden, Houd rekening met 3-5 werkdagen. U vindt de tracking Aantal snel nadat we uw bestelling. Extra vertraging kan optreden tijdens de maanden september-maart als gevolg van de grote vraag en de zware belasting van de postdiensten en de douane. Douanecontrole kan ook leiden tot vertraging. Zorg ervoor dat het verzendadres en informatie juist zijn. Wij zijn niet verantwoordelijk voor terugzending indien u ons met een onjuist adres. Het duurt ongeveer 3-5 werkdagen te leveren aan uw hand. Als u een snellere verzendmethode dan geciteerd, neem dan contact met ons op voor de scheepvaart offerte. Als u nog steeds niet ontvangen van de lading van de hierboven genoemde voorwaarden, neem dan zsm contact met ons op !! Wacht niet.

verzending Wholesale

Daarnaast zijn belangrijke taken, belastingen en heffingen, import inklaring kosten niet inbegrepen in de prijs of het item verzendkosten. Deze kosten zijn de koper verantwoordelijkheid. Deze kosten worden meestal ge´nd door de levering van goederen (transport) bedrijf of de douane, dus als u het item pick-up-ze niet verwarren voor extra verzendkosten.

Hoe kan ik mijn bestelling traceren?

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail van ons. Het bijhouden van informatie voor uw pakketten waarin u uw bestelling kunnen traceren zullen worden opgenomen in deze e-mail. Wanneer wordt mijn bestelling aankomt? Voor de lijndienst, levertijd is tussen de 6-16 dagen naar alle belangrijke bestemmingen.

Returns

Om een ??product terug te keren, moet u ons een e-mail en ons te informeren met de reden, en ons het bewijs onmiddellijk. Wij zullen dan u met verdere instructies. Goederen moeten binnen 10 dagen na ontvangst datum worden teruggezonden; de goederen moeten ongedragen en bevatten alle originele verpakking en labels. Klanten moeten verantwoordelijk voor alle verzendkosten van de terugkeer van de goederen. Restituties kunnen ongeveer zeven werkdagen in beslag nemen om te verwerken nadat we de tracking nummer voor de geretourneerde goederen te ontvangen. Dus, om onnodige retourzendingen te voorkomen, kijk dan op alle notering foto's en lees het artikel beschrijving zorgvuldig, vooral de grootte, kleur en eventuele gebreken van het item.

uitwisselingen

Om een ??product uit te wisselen, moet u ons een e-mail en ons te informeren met de reden en ons relevant bewijsmateriaal onmiddellijk. Wij zullen dan u met verdere instructies. De goederen kunnen worden geruild binnen 10 dagen na de datum van ontvangst; en de goederen moeten ongedragen en bevatten originele staat met alle originele verpakkingen en etiketten. Bij inlevering van een item voor een uitwisseling, moet u ervoor zorgen dat uw naam, adres, telefoonnummer en instructies correct zijn. Klanten moeten verantwoordelijk voor alle verzendkosten in verband met de uitwisseling van goederen. Exchange product kan worden veroorzaakt extra kosten veroorzaakt door een koerier kosten, enz. Verwijzen wij naar onze klantenservice e-mail een bevestiging.
Terug